Wilton course 4 - Advanced Gumpaste Flowers PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Sandra Mager   
Wednesday 18 April 2012
Wilton Course 4 - Advanced Gumpaste Flowers  € 120,00  
Wilton Course 4 - Advanced Gumpaste Flowers
Grotere afbeelding
(opent in nieuw venster)

 

Heb je al diverse cursussen gevolgd en gaat het bakken en decoreren jou prima af, maar zou je graag nóg meer willen leren? Voeg dan een extra dimensie toe aan jouw vaardigheden en schrijf je in voor de Wilton Course 4 — Advanced Gumpaste Flowers!


Ontdek een heel bijzondere manier om een taart te decoreren — met realistisch ogende suikerbloemen. Onze Wilton instructeur zal je elke stap laten zien van het maken van levensechte bloesems, bloemen en bladeren voor prachtige boeketten. In deze nieuwe Wilton cursus komen diverse bloemen op draad aan bod, zoals de gerbera, lathyrus, prachtige lelies en nog veel meer!


Elke bloem vergt weer een andere techniek, je leert hoe je de bloemen levensecht kunt maken met kleurpoeders. Aan het eind van deze leuke en leerzame cursus heb je een prachtig eindstuk gecreëerd, jouw eigen suikerbloemen boeket! Tijdens deze cursus hoef je geen taart mee te brengen, zodat je je volledig op de bloemen kunt richten. 


Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket met diverse uitstekers en een cursusboek inbegrepen. Om deze cursus te kunnen volgen dien je minimaal Wilton Course 1 - Decorating Basics succesvol te hebben afgerond. Wij raden echter aan om ook Course 2 en 3 vooraf aan deze cursus te volgen. Bij deze cursussen horen ook materialen pakketten, die je deels bij Course 4 nodig zult hebben.

Laatst geupdate op ( Friday 05 October 2012 )