Voorwaarden workshops

 

Voorwaarden workshops

 

In verband met voorbereidingen wordt afgerekend op basis van het opgegeven aantal deelnemers. Dus komen er bijvoorbeeld minder dan 8 kinderen? Dan wordt het totaalbedrag van 8 personen aangehouden. 

Keekies, in de persoon Sandra Mager, is alleen verantwoordelijk voor schade die door Keekies is veroorzaakt. Niet voor schade door anderen aangebracht tijdens het workshop/partijtje.  Het algehele toezichthouden valt onder de verantwoording van de ouders/begeleiders van de jarige.

Keekies is een eenmanszaak. In geval van een calamiteit kan het gebeuren dat een workshop/partijtje geannuleerd wordt. 

Workshop/partijtje annuleren? Dit is mogelijk tot 1 week van tevoren.

In de maanden juni, juli en augustus kan het zijn dat bij hogere temperaturen niet mogelijk een workshop/partijtje te bespreken, omdat fondant lastig is om te verwerken.

Betaling: bij aanmelden van reserveringen vragen wij u het bedrag bij te geschreven op rekeningnummer 14.35.33.436 t.n.v. Keekies te Eindhoven. Bij afmelding meer dan 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt de aanbetaling volledig retour gestort. Bij afmelding 3 tot 7 dagen voor aanvang wordt de helft van de aanbetaling retour gestort. Bij afmelding binnen de 3 dagen geldt geen restitutie.

Als de workshop op locatie gegeven wordt dan worden er reis- en benzinekosten in rekening (0,40 per km met minimum van 7,50 euro) gebracht.
 
 
 
Actie voorwaarden code BB0915
 
Tegen inlevering van de bon met de code geeft recht op 10% korting op een workshop of materialen/producten (muv bloeken).
Tevens geen recht op korting cursussen.
De bon is geldig tot 15 september 2014.

Actie voorwaarden code DFOZ1306

Tegen inlevering van de bon met code geeft recht op 10% korting op alle producten (m.u.v. boeken en gifts)

De bon is geldig tot 13 juni 2014.