Wilton Course 1 - Decorating Basics
 

                                                                                                                                                             

Wilton Decorating Basic Course € 120,00

   

Grotere afbeelding
(opent in nieuw venster)

 

Decorating Basic Course

The Wilton Method® Decorating Basics Course is de basiscursus van Wilton. Een uitstekende cursus om te beginnen met het taart decoreren. De Wilton Instructrice leert je, in stap voor stap instructies, de basisbeginselen van het decorerenen met buttercream icing, zodat ook jij zult ervaren hoe leuk en succesvol je kunt zijn in het decoreren van je eerste taart in de Wilton Method Cursus. Er worden bakinstructies gegeven, je ziet hoe je icing kunt maken, kleuren en uiteraard hoe je het beste je taart kunt icen op de Amerikaanse manier. We gaan de 3 basisprincipes van decoreren doornemen. Naarmate de lessen vorderen leer je tot mooie resultaten te komen, zoals het maken van dropflowers, rosetten, schelprandjes, pompom flowers, blaadjes, hippe chrysanten en de ribbon roos. We gaan koekjes, cupcakes en natuurlijk taarten decoreren in de lessen!

                                                                                      

 

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen*. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je leert bakken en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.

 

Wilton Decorating Basics is de Wilton cursus die je als eerste dient te volgen, hierna kun je doorstromen naar de andere Wilton Courses: Flowers & CakeDesigns en/of Gumpaste & Fondant.