Nieuwsbrief E-mail

Profiteer nu van super kerstkorting!!!!

 

 

Niet Ho Ho Ho,

maar go go go!

 

Keekies heeft nog veel A-merk topproducten in voorraad. Voor jou de kans om nog voor de Kerst te profiteren van hartverwarmende eindejaarskortingen. 

Dus voor een voordelig kerstcadeau of om jezelf te verwennen met kwaliteitsartikelen zoals je die van Keekies gewend bent noteer je de volgende data in je agenda:

 

Zaterdag 13 december; staat Keekies op de kerstmarkt op Theresiaplein in Eindhoven van 14.00 tot 18.00 uur, entree is gratis

 

Zondag 14 december: Dickensnight Brandevoort (kerstmarkt) in Helmond 14.00 tot 18.00 uur, entree is gratis

 

Dinsdag 16 december: mega verkoop Wilton, PME, First impression, Clickstix e.d. bij de Sprookjeskamer, Gestelsestraat 46 te Eindhoven van 19.30 tot 21.30 uur. Wees er snel bij want op = op.

Wil je weten wat er die avond allemaal te koop is, stuur een mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken en je ontvangt van mij de productenlijst (pinnen is mogelijk).

 

Zondag 21 december: Wilhelmina Winterplein op het Wilhelminaplein in Eindhoven van 13.00 tot 18.00 uur, entree is gratis. Voor de kinderen zijn er volop leuke kerstactiviteiten.

 

 

Mocht ik je niet zien op de bovengenoemde datum, dan wens ik jullie hele fijne feestdagen en heel veel bakplezier in het nieuwe jaar!